Concurs „Produsul saptamanii”

Dă LIKE si SHAKE la postarea despre produsul dulce şi sănătos al saptamanii si vei fi înscris  la tombola pentru castigarea unui număr de 3 produse la alegere din meniul Raw Fit Vegan, respectiv un cupcake, un baton si o băutură sănătoasă.

Extragerea va avea loc în fiecare zi de sâmbătă, ia premiul va fi livrat  în aceeasi zi, la domiciliul  sau reşedinţa câştigătorului. Succes !!!!

I. Produsul dulce si sănătos al acestei saptămâni este

 

Dirty Coconut Cake

 

 

5-500x400

Ingrediente

Migdale, curmale, caju, roscove, cacao raw, scortisoara, extract vanilie,miere, unt de cacao, fulgi ovaz, cocos, apa de cocos, sare himalaya. (100g)

Beneficiile consumului:

– gratie continutului bogat de vitamine si minerale, poate fi consumat inaintea oricarei activitati fizice, oricat de intensa ar fi aceasta.

-în structura nucii de cocos intalnim acidul lauric,substanta regasita doar in laptele matern, care ajuta la intarirea sistemului imunitar;

– totodată nuca de cocos are  proprietati antibacteriane si antivirale, fiind un remediu excelent pentru a fi in inclus in programul recuperare dupa antrenamentul fizic.

– pudra de roscove este ideală in alimentatia copiilor, ajutand la dezvoltarea armonioasa a corpului datorita continutul de fier si magneziu.

 

Observatie:Concursul se adresează persoanelor care au domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti sau judeţul Ilfov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*