Cum Comand

Program

Intervalul orar de functionare al laboratorului Raw Fit Vegan, precum şi programul de livrare al comenzilor este de Luni până Sâmbătă, în intervalul orar 8:00-20:00

Preluare Comenzi

Datorită specificului acestui tip de produse şi întrucât ne dorim să vindem întotdeauna prăjituri proaspete, comenzile  se vor plasa cu 24 de ore înainte de realizarea livrării la domiciliul dumneavoastră sau a ridicării de la sediul nostru.

Zone de livrare:

Transport gratuit in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi de minim 150 RON (TVA inclus) .

Plata se va face doar la livrare sub forma cash.

Plasare comenzi

1. Selecteaza produsul/ produsele dorite apasand butonul „Adauga in cos„, care se afla pe pagina produsului si sub fiecare produs din lista produselor, afisate pe categorii.
2.Dupa selectarea produsului / produselor se va afisa un mesaj de tipul „Vezi cos” sau puteti apasa pe butonul cu iconita cosului de cumparaturi aflat in meniu.
Mesajul de tip „Vezi Cos”: Acest mesaj se poate gasi in partea de sus ( Pe pagina produsului adaugat in cos) sau langa butonul „Adauga in Cos” din lista de produse afisate pe categorii.
3 Coşul de Cumparaturi Aici veti gasi toate detaliile legate despre cosul dvs. de cumparaturi (Produsul /Produsele achizitionate, Cantitatea, Pretul Produsului / Produselor, Subtotalul si Totalul Cosului de Cumparaturi).
Pentru a finaliza comanda apăsaţi pe butonulLa finalizare comandă” situat in partea de jos a cosului de cumparaturi.
4 Finalizarea Comenzii (Plata se va face la livrarea produselor)
Completati formularul de pe această pagina cu informatiile de livrare, apoi, după ce ati terminat de completat formularul, în josul paginii, apăsaţi pe butonul „Plasează Comanda”.
Acum comanda dumneavoastră a fost plasată. În scurt timp veţi fi contactat telefonic pentru a reverifica datele de livrare şi pentru a vi se confirma timpul de livrare.