Despre Noi

Picture 756

Cine suntem noi?

Suntem o echipa tănără care incerca sa aiba o viata sanatoasa prin sport si o alimentatie cat mai corecta. Pasiunea pentru mişcare ne-a inspirat sa promovam un concept nou cu o deschidere din ce în ce mai mare pentru populaţia activă de orice varsta, de la copii la seniori.

Cui ne adresam?

Produsele noastre pot fi consumate de toţi cei care vor o alternativă sănătoasă la „dulcele cu zăhăr”, mai ales de copiii ai căror părinţi  îşi doresc ca cei mici să manânce dulciuri proaspete, sanatoase si de buna calitate, care contin ingrediente alese cu atentie si care sunt preparate cu dragoste si responsabilitate, oferindu-le astfel o dezvoltare armonioasa, atat fizica dar si psihica.
Totodată, ne adresăm sportivilor şi persoanelor care fac multa mişcare şi care îşi doresc un „combustibil” de calitate fara impact negativ asupra sanatatii.

Ce produse realizam?

Produsele noastre sunt de origine exclusiv vegetală, nu conţin zahăr şi nu sunt procesate termic.
Pentru noi, siguranţa consumatorului este primordială fapt pentru care laboratorul este autorizat de Autoritatea Nationala Sanitara – Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Bucuresti conform autorizaţiei Nr. VA 19433 / 2015. Totodată, produsele sunt analizate periodic din punct de vedere microbiologic de catre un laborator autorizat Conform Reg. CE 2073 / 2005, modificat si competat cu Reg. CE 1441 / 2007 si Ord. 27 / 2011 al Presedintelui ANSVSA.

Misiune

Ţelul nostru nu este acela de a-i face pe oameni să aibă o părere cât mai bună despre Raw Fit Vegan, ci să-i facem să aibă o părere cat mai bună despre ei. Alimentatia combinata cu sportul au un efect urias asupra sanatatii.

Antreneaza-te inteligent!
Mănâncă sanatos!