Termeni si Conditii

Site-ul Rawfitvegan.ro este operat de PFA Ion I. Maria, cu sediul in Str. Garlei Nr. 5A, sector 1, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F40 / 4115 /2004.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. Se recomanda citirea cu atentie a acestora. Administratorul site-ului www.rawfitvegan.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate

Continutul site-ului www.rawfitvegan.ro nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Intregul continut este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege constituie o incalcare a termenilor si conditiilor si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Podusele si serviciile site-ului RAW FIT VEGAN. Politica de preturi.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.rawfitvegan.ro sunt insotite in momentul livrarii de bon fiscal conform legislatiei in vigoare. Livrarea in functie de zona: Comanda Minima 15 Ron : Cartier Baneasa, Cartier Damaroaia, Sisesti, Vatra Noua, Soseaua Straulesti, Piata Presei, Cartier Greenfield. Comanda Minima 50 Ron : Restul Sectorului 1, Otopeni, Mogosoaia. Comanda Minimca 130 Ron : Sectoarele 2,3,4,5,6 ale Mun. Bucuresti si Ilfov. Intervalul orar de functionare al livrarilor si a magazinului Raw Fit Vegan este :Pentru Comenzi: pe tot parcursul programului de lucru, respectiv Luni – Sambata 8:00-20:00, Pentru Livrari : Luni – Sambata 9:00-21:00.

Modalitati de plata

Plata se va face doar la livrare/ridicare sub forma de cash.

Livrarea

Intervalul orar de functionare al livrarilor: Luni – Sambata 9:00-21:00
a) Comenzi fara livrare: exista varianta de a ridica comenzile de la sediul Raw Fit Vegan din str. Garlei, nr. 5A, Sector 1, Bucuresti.
b) Comenzi Personalizate: Este optiunea indicata de Raw Fit Vegan pentru a onora cu succes comenzile pentru aniversari , petreceri sau alte evenimente importante; Raw Fit Vegan se va prezenta intotdeauana la ora si locatia stabilita. Comenzile personalizate se vor stabilili inainte cu cel putin 24 ore, livrarile se pot efectua si in afara programul stabilit.
c)Comenzi cu livrare rapida : In cazul in care afli la locul de munca si doresti sa mananci o prajitura dulce si sanatoasa, in pauza de masa, Raw Fit Vegan se va deplasa la adresa indicata si va livra comanda.

Retur si garantie

Nu raspundem de produsele ridicate de la sediu de catre clienti si transportate necorespunzator.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.rawfitvegan.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Confidentialitate

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Rawfitvegan.ro utilizatorul declara ca isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Rawfitvegan.ro in urmatoarele scopuri: stabilirea contactului cu clientii, prelucrarea comenzilor,participarea la concursuri, promotii, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Rawfitvegan.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ION I. MARIA PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Alergeni

Produsele noastre pot contine urmatorii alergeni:cereale care contin gluten(secara, grau, orz, ovaz si produse derivate ale acestora), arahide, nuci, seminte si produse derivate.